Činnost hasičského sboru KARLOVICE
v roce 2009

V  sobotu dne 19. září 2009 proběhla velmi úspěšná akce Dětské hasičské odpoledne. U hasičské zbrojnice v Karlovicích za účasti dětí i dospělých hasiči předvedli svoji techniku včetně té profesionální. Obětí požáru se stalo staré auto značky Škoda, které bylo zdárně uhašeno a při té příležitosti byly předvedeny také nůžky pomocí nichž lze vyprostit z havarovaného auta zraněné osoby.
Počasí se vydařilo, občerstvení bylo bez chyb a přítomní si krásné podzimní odpoledne opravdu užili.

 


V neděli dne 29. března 2009 proběhla brigáda členů Sboru dobrovolných hasičů Karlovice, kdy hasiči za méně příznivého počasí odstraňovali náletový porost na tzv. Černé pěšině u Lázní Sedmihorky.
Bylo vyřezáno spoustu roští, které následně skončilo u hasičské zbrojnice a bylo určeno Čarodějnicím. Dřevo na opékání špekáčků  je složeno také u zbrojnice. Černá pěšina "prokoukla" díky hasičům a nedělní brigádě. Místním i turistům se zde bude určitě lépe chodit.

 

Úklid Úklid


OKRSKOVÁ SOUTĚŽ V POŽÁRNÍM SPORTU - HNANICE
9.KVĚTNA 2009

V sobotu 9.května 2009 se konala v Hnanicích okrsková soutěž v požárním sportu pro okrsek Rovensko p. Troskami. Soutěžící všech družstev předvedli za ideálního počasí svoje umění v disciplínách požárního sportu. A jak napovídají výsledky byla soutěž napínavá a vyrovnaná až do samého konce.
Zástupci naší obce bojovali se střídavými výsledky.

VÝSLEDKY


| Hlavní stránka | Úvod |