Vesnice roku 2002 v Libereckém kraji

Na letošní rok jsou naplánovány také zatím dva zájezdy –

  1. – 21. května 2023 (čtvrtek až neděle) na Šumpersko, kde navštívíme přečerpávací elektrárnu Dlouhé stráně, ale také nově otevřenou visutou lávku – Stezku v oblacích. Dále zkontrolujeme kulturní památky, bude tam i turistika, koupání v bazénu atd. Ubytování je objednáno v chatě Ztracenka v Sobotíně. Cena je stanovena na 3.700,- za osobu (ubytování, polopenze), ale je to cena bez vstupného. Zájezd pro nás připravila ing. Líba Marhanová – program bude předán přihlášeným účastníkům.

Dále je stále ještě v jednání zájezd do Slovinska, opět s CK Hoška tour, který je naplánován na 1.8. – 7.8.2023.  Jedná se o Julské Alpy – Slovinský kras. V katalogu zájezdů jej najdete pod č. 340. CK v daném místě shání ubytování, termín zájezdu je ale pevně stanoven. Autobusovou dopravu na oba zájezdy zajistí manželé Novotných.

Ještě v září by mohl být uskutečněn jednodenní zájezd, který je naplánován již více let a nemohl být realizován pro různá karanténní opatření. Tak se třeba letos podaří. Dáme včas vědět.

Vlasta Špačková